ARKanglès

Va ser una idea de Janilson Caraço, ensenyar anglès a joves en llocs desfavorits, en risc i sense recursos en el nord-est de Brasil. Ell va ser un dels primers joves que va arribar a la nostra organització, veient aquesta necessitat va pensar en aquest meravellós projecte. És gratuït i es desenvolupa amb professors voluntaris. No és solament l'idioma, és important perquè s'ha creat un lloc segur on coneixen a altres persones i comparteixen un temps diferent del que estan acostumats.

Tenim dos espais on es realitza aquesta activitat. Un està en la Favela de la Graviola en Fortaleza, una comunitat tan humil com conflictiva, amb una influència poc favorable perquè els joves puguin trobar opcions de vida.

Estem feliços veient els resultats, no solament amb els alumnes, també amb els pares interessats, cada dia s'estan acostant més al projecte. Actualment podem dir que és un assoliment, tenim una mitjana de 20-25 alumnes, oferint dues classes per setmana.

L'altre espai es troba en Canoaquebrada, un poblet pescador, avui molt turístic i que per això té una gran necessitat d'opcions positives per a nens i joves natius. Aquest és un projecte més recent, però estem segurs que serà una gran aportació per a aquesta comunitat. El dissabte al matí és el dia de classe.