Fútbol Mininhos BB

Mininhos Bons de Bola longe das drogues, és un projecte que es va fundar el 8 de setembre de 2008 per Odilon Falcão da Silva i la seva dona Gislene Alencar, en la petita vila de Quixaba al nord-est del Brasil.

És un privilegi per ARKsocial fer part i col·laborar amb aquest projecte, que té la finalitat de millorar aquesta comunitat, ja que volem un futur millor per a aquests nens i adolescents. El nostre objectiu és ensenyar a aquests menors a ser ciutadans dins de la societat. L'esport no només ensenya la pilota, ensenya el respecte, la puntualitat, l'amistat i sobretot ens uneix cada vegada més, ja que és a través de la unió que podem fer alguna cosa a la vida.

Aquest projecte social, busca no només el públic infantil i adolescent, sinó també les seves famílies a través de l'esport i de xerrades educatives. Amb la funció de rescatar-les del devastador món de les drogues i de la prostitució infantil, que es troba la societat actual. Principalment amb l'ajuda dels seus pares i de la nostra societat en general, ja que la prevenció segueix sent la millor arma, i res millor que invertir en aquest públic objectiu.

Actualment treballem, amb més de quaranta nens i adolescents i perquè tot això passi, necessitem l'ajuda de tots aquells que estiguin disposats.

Tots els dies durant la setmana (de dilluns a dissabte) de 15:30 a 18:00, tenim entrenaments físics, partits de futbol i voleibol. Triem entre els nens dos equips que competeixen entre si, donant inici amb els més joves (6 a 10 anys), donant continuïtat amb els intermediaris (11 a 14) i acabant amb els més vells de (14 a 16 anys), sempre donant èmfasi als horaris i al respecte al proïsme. En l'interval de cada partit ocorren les substitucions, perquè tots participin de les activitats.

Sempre que és possible se'ls ofereix berenar als participants.