Experiències Musicals

Experiències Musicals és una iniciativa de la Soprano Marta Arbonés, soprano de gran tradició familiar pel seu amor a la música i generosa entrega als projectes socials. Es tracta d'un projecte solidari internacional, ja ha participat en diverses ocasions en països com Espanya, Alemanya, Itàlia i Brasil.

A través de tallers, seminaris, cursos, conferències, Experiències Musicals vol apropar la música i el cant de manera diferent, d'una forma entretinguda i dinàmica.

En la iniciativa, convidem a participar als nens de les escoles, joves de les universitats, persones que es troben en hospitals, a gent gran de residències, creant una experiència musical única, omple d'emoció i complicitat. Comptem amb la col·laboració d'artistes, cantants, músics, corals, orquestres, una experiència gratificant per viure-la, sentir-la i gaudir-la.

En el marc d'aquesta iniciativa, també es realitzen concerts per recaptar fons a benefici d'ONG's i/o altres projectes socials amb els quals ens sentim identificats.

"Coral Sense Fronteres", és una coral creada per a persones que els agrada cantar i amb un cor solidari. A més de divertirse i gaudir, tots els beneficis estan destinats a projectes socials.

www.coralsensefronteres.org