Història

Història

ARKsocial es va fundar l'any 2006, des de l'any 2010 treballa en el nord-est de Brasil amb el compromís d'oferir oportunitats a nens i joves en risc d'exclusió social.

El fundador d'ARKsocial, va treballar per a diferents organitzacions socials en països com Brasil, Holanda, Sud-àfrica, Suïssa i Espanya entre altres, experimentant la necessitat que comporta la pobresa, la desigualtat, la solitud, la injustícia el més a prop possible de les persones que ho sofreixen.

Havia viscut en primera persona una infantesa difícil, una llarga adolescència caòtica, conflictiva i frustrant per no trobar el seu lloc, experimentant un gran buit. Va passar el temps i va aconseguir ser un adult amb èxit en els negocis, diners, posseir propietats, reconeixement social, status... No obstant això, tot el que posseïa no l'omplia ni tampoc el que havia experimentat el va ajudar a ser “feliç”.

Cansat de buscar, finalment va trobar les persones i l'entorn adequat, que el van ajudar ha trobar el que sempre cercava. Així va començar un procés de descobriment personal, va ser un preciós regal, per trobar el seu camí. Al llarg d'aquesta marxa de coneixement, reconeixement, perdó, agraïment, compassió i amor, va trobar el seu propòsit a la vida. Agraït per tot el que la vida l'havia permès viure, va néixer en ell la inquietud de contribuir a ajudar als més necessitats, així va néixer Arksocial. Al principi van ser anys de molt treball, molt dur, difícil, de vegades sense referents, avui dóna les gràcies a totes les persones pel seu compromís i suport.

Tenir persones compromeses amb la nostra organització és un regal d'amor als altres. Els voluntaris al costat de les persones que ens recolzen són els veritables herois perquè això sigui possible!

El nom:

El nom d'ARKsocial va sorgir escoltant la història sobre l'Arca de Noé, d'ella interpretem dos ensenyaments que ens han connectat amb el nostre propòsit. La primera és que dins de l'arca van entrar persones i animals 'privilegiats', la segona, a l'interior de l'arca es va produir una de les primeres manifestacions visibles de la multiplicació.

Així volen ser els nostres projectes, un lloc on arribin persones 'privilegiades', perquè a través de l'organització ARKsocial tinguin oportunitats per canviar les seves vides, desitjant que es puguin multiplicar i compartir en més valors: talent, habilitats, ensenyaments, coneixement, agraïment per gaudir d'una vida de felicitat, amor i benediccions.