Sidfit Social

Sidfit social és una iniciativa de Sidneia, una jove nativa de Rodona, que és un petit poble pescador del nord-est del Brasil. Veient la necessitat i manca d'opcions dels joves més necessitats. Com apassionada per l'esport i els seus beneficis va començar aquest projecte social esportiu del que ens complau impulsar i ser part.

Un projecte que utilitza l'esport, principalment Croosfit per oferir una vida ocupada, saludable, activa i com valors als joves més necessitats d'aquesta comunitat.

El Sidft és un esport que basat en un entrenament funcional a alta intensitat, que combina resistència, força física, flexibilitat, potència, equilibri...

En tractar-se d'un entrenament funcional, es basa en moviments multiarticulars o compostos, molt diferents als típics que es fan en un gimnàs tradicional, aquest projecte s'exerceix a l'aire lliure i utilitzant material majoritàriament reciclat o de la pròpia naturalesa.

El nombre de joves va creixent cada mes ia més el projecte compta amb un gran nombre de dones que participen de les activitats.