Projectes Brasil

 • Espai EXIT

  Espai EXIT és un projecte de l'organització ARKsocial, que ja té altres projectes en aquesta zona del Nord-est del Brasil. Desitgem que EXIT sigui una gran oportunitat i benedicció per als joves. EXIT vol ser un espai polivalent on els joves puguin aprendre gastronomia, música, esport i sobretot l'auto-coneixement i educació emocional.

  Més informació
 • ARKmusic Escoles

  És un preciós projecte per a nens i joves amb pocs recursos, que pretén aportar consciència i valors, com el compromís, la dedicació, la disciplina, el respecte, crea grup i forma en educació emocional a través de la música.

  Més informació
 • ARKmusic Recife

  Creiem que la música és una eina important per transformar i millorar la qualitat de vida. Difondre una cosa nova és el desafiament per al desenvolupament comunitari, sent un exemple d'organització, superació i força de voluntat per a molts nens i joves. L'octubre de 2013 va començar el projecte musical per a nens i joves en Alto do Pascoal / Recife, Brasil.

  Més informació
 • ARKanglès

  Va ser una idea de Janilson Caraço, ensenyar anglès a joves en llocs desfavorits, en risc i sense recursos en el nord-est de Brasil. Ell va ser un dels primers joves que va arribar a la nostra organització, veient aquesta necessitat va pensar en aquest meravellós projecte. És gratuït i es desenvolupa amb professors voluntaris.

  Més informació
 • Running social

  Running social és un projecte esportiu d'ARKsocial relacionat amb el running per donar impuls als nens i joves de la zona de Canoaquebrada (Brasil), perquè utilitzin aquest esport com a instrument per adquirir: valors personals i col·lectius, treball en equip, solidaritat...

  Més informació
 • Futbol Mininhos BB

  Mininhos Bons de Bola longe das drogues, és un projecte que es va fundar el 8 de setembre de 2008 per Odilon Falcão da Silva i la seva dona Gislene Alencar, en la petita vila de Quixaba al nord-est del Brasil.

  Més informació
 • Sidfit Social

  Sidfit social és una iniciativa de Sidneia, una jove nativa de Rodona, que és un petit poble pescador del nord-est del Brasil. Veient la necessitat i manca d'opcions dels joves més necessitats. Com apassionada per l'esport i els seus beneficis va començar aquest projecte social esportiu del que ens complau impulsar i ser part.

  Més informació
 • Col·laboracions

  Altres projectes i accions que ARKsocial es sent identificat i dóna suport o participa.

  Més informació