Running social

Running social és un projecte esportiu d'ARKsocial relacionat amb el running per donar impuls als nens, joves y adults d'aquesta zona de el Brasil, perquè utilitzin aquest esport com a instrument per adquirir: valors personals i col·lectius, treball en equip, solidaritat, capacitat d'esforç i superació personal, adquirir bons hàbits de salut, mantenir la ment sana...

Totes aquestes aptituds es podran treballar, entrenar i seran de gran ajuda per afrontar els problemes diaris i trobar la millor opció per superar-los.

Aquest projecte neix des d'una experiència personal en la qual l'esport ha estat un gran catalitzador per créixer com a persona, aprendre a ser solidari, lluitar pels reptes amb il·lusió i treball dur, conèixer les limitacions i superar-les, afrontar moments difícils de la vida ...

Amb molta il·lusió s'ha iniciat aquest projecte per transmetre el que l'esport és capaç de motivar i ajudar a superar barreres tan físiques com a mentals.

El projecte comprèn la part d'entrenament específic del running com són els exercicis de tècnica de carrera, resistència, velocitat, força, flexibilitat; i també pretén instruir als nens i adolescents mitjançant tècniques de MINDFULLNESS a mantenir el cos i la ment connectats buscant un equilibri interior.

Al principi es realitzaran 1-2 entrenos setmanals de 1-2 hores de durada amb la possibilitat d'oferir un berenar amb aliments energètics i saludables en finalitzar cada sessió.