Restaurant Costa Brava.

L'any 2003, l'empresari català Manel Oleart Nonell obre el Restaurant Costa Brava, especialitzat en menjar espanyol a Canoaquebra - Brasil.

Manel va trobar a la cuina una de les seves grans passions, que es podia percebre en els seus meravellosos plats, molts d'ells assessorats per la seva increïble mare i Xef Rosa Nonell.

L'any 2015, en un dels millors moments de la seva vida i ple de projectes, en Manel va morir sobtadament i sense avisar. Durant uns anys la seva dona i part de l'equip es van ocupar del Restaurant.

Restaurant Costa Brava.

L'any 2020 comença una nova etapa.

Una etapa amb una nova direcció, que s'esforça i treballa, perquè el Restaurant Costa Brava torni als seus orígens, recuperant aquella cuina elaborada i de gran qualitat.

Que per molts anys va fer del Costa Brava un referent gastronòmic a Canoa Quebrada, conegut i rebent persones de tot arreu de món.

Aquest nou equip de professionals, ple d'il·lusió, ganes i compromís, s'esforça cada dia, per oferir la millor cuina, producte i servei per als seus clients.

Però a més amb un valor afegit important (per a nosaltres), en aquest any 2020, el Restaurant Costa Brava es converteix en una empresa social i projecte gastronòmic.

Un projecte, creat al costat de l'ONG ARKsocial, on donem oportunitats a joves en risc d'exclusió social, perquè puguin aprendre un ofici i valors a través de la gastronomia.


http://www.restaurante-costabrava.com
Restaurant Costa Brava.